Ez egy sz@r gép? A gépem: video kártya: ATI Radeon 5700 series 1 GB, processzor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 3. 00 Ghz 2 mag, RAM: 4 GB, DX:11, WIN:windows 7 proffesional, több dolgot nem tudok
Hát ha újításról van szó akkor ha esetleg nem gondolod elég jónak a vidikarit akkor ccseréld le egy MSI RADEON HD R7870 kártyára,ez 2gb-os és nagyon jó,énis ilyet használok és igazán szuper.A processzor szerintem elbírná,de nem lenne rossz döntés egy AMD X4 750K proci,ami 4magos 3,4Ghz-es és a gyári hűtőjével szépen duruzsol :) A RAM véleményem szerint megteszi,de igazából az se ártana,ha beledobnál 2Gb-t.
Ezek összesen: -MSI Vidikari:48000Ft(2hónapja ennyi volt)
-Proci:19500Ft
-RAM:kb.7000Ft
Össz.:Max 75000Ft + Szállítási díjak
(DE igazából szerintem ennek a vidikarinak ami neked van annak kb a Low beállításokhoz lenne elég,amit ajánlottam vidikártya az van nekem és a gépigény.hu azt is az ajánlott videókártyák közé sorolja)
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!