Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World Of Tanks-ben a KV1...

A World Of Tanks-ben a KV1 vagy a Churchill a jobb tank?

Figyelt kérdés

2014. márc. 12. 10:23
1 2
 1/15 mmhun ***** válasza:
33%
A KV1 ága, és maga a tank is jobb a Churchill ágánál! Ha rám halgatsz akkor a KV1-el mész tovább!(Tapasztalatból tudom)
2014. márc. 13. 07:01
 2/15 Bálint117 válasza:
89%
Szerintem a CHurchill, és bíz meg nyugodtan bennem! Az életereje is 700, KV1-nek kevesebb, valamint a páncélja és vastabaga a Churchillnek, valamint ha felfejlődsz akkor gyorsabb 30kmh, kv1 csak 20-23kmh, És a legfőbb külömbség a fordulás a lánctalpak működés szerintemsokkal jobb a CHURCHILL-nél!
2014. márc. 13. 10:19
 3/15 Basshunter5000 ***** válasza:
56%

Én is tapasztalatból tudom, hogy a CHURCHILL ből jobb tankok lesznek.

Egyébként churchiil: több hp, pontosabb löveg ami gyorsabban is tölt a nagy átütés mellett.

2014. márc. 13. 11:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő nagyon jó gép.

A KV előnye az, hogy nagyon játékosbarát. Viszonylag jól mozog, tűzereje és páncélvédelme erős. A Churchillhez már gyakorlottabb kéz szükséges, de jó kézben halálos. Sok élet, merőleges, de vastag páncél, nem valami fürge, de megfelelő sebzésű, gyors és pontos löveg. A két tank tudása nagyjából egyenlő, de a brit harckocsihoz ajánlott a gyakorlott kéz.

2014. márc. 13. 14:08
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Azért megint írtak érdekes dolgokat a válaszolók.

A churchill ágán nem feltétlenül jobbak a harckocsik, mint a KV-1 ágán. Ez játékstílustól függ, kinek mi tetszik jobban..

Mozgékonyságban pedig egyáltalán nem jobb a Churchill I, mint a KV-1. Az ágyú a churchill esetében jobb, úgy összességében. Viszont a páncél megint csak a KV-1 mellett szól. A churchillnek vékony és egyenes a toronypáncélja, könnyen belőhető, valamint az oldalpáncél és a lánctalp sem olyan rezisztens, mint a KV-1-é.

2014. márc. 13. 21:20
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
A KV egyértelműen jobb: erősebb páncél, gyorsabb is a lövege pedig nem sokkal rosszabb, mint a churchilé és a kvból fejleszthető tankok sem rosszabbak + a kv kezdőbarátabb, több hibát enged.
2014. márc. 13. 22:43
 7/15 Basshunter5000 ***** válasza:
56%

Egyébként azért mondtam, hogy jobb ez az ág, mert:

- több mint 500 csatám van már a black prince-el, és 1v1 be még sose vesztettem IS és Kv3 ellen.

-Haverommal bementünk gyakorlócstába (caernarvon vs is3) fele hp-m megmaradt. Kv4 ellen is ugyan ez volt.

2014. márc. 14. 05:55
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Hát, akkor nem tudják, hogy hol kell lőni a briteket, az 1v1 pedig hülye szokás, attól, hogy le tudod nyomni a haverodat olyan szituációban még nem lesz jobb a tank.
2014. márc. 14. 09:06
 9/15 Basshunter5000 ***** válasza:
56%
Black prince-el lenyomom bármikor a többi 7. es nehéztankot.
2014. márc. 14. 20:32
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Ennyire jó a fekete herceg? :) Már kezd megjönni hozzá a kedvem.
2014. márc. 15. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!