A World Of Tanks-ben a KV1 vagy a Churchill a jobb tank?
Én is tapasztalatból tudom, hogy a CHURCHILL ből jobb tankok lesznek.
Egyébként churchiil: több hp, pontosabb löveg ami gyorsabban is tölt a nagy átütés mellett.
Mindkettő nagyon jó gép.
A KV előnye az, hogy nagyon játékosbarát. Viszonylag jól mozog, tűzereje és páncélvédelme erős. A Churchillhez már gyakorlottabb kéz szükséges, de jó kézben halálos. Sok élet, merőleges, de vastag páncél, nem valami fürge, de megfelelő sebzésű, gyors és pontos löveg. A két tank tudása nagyjából egyenlő, de a brit harckocsihoz ajánlott a gyakorlott kéz.
Azért megint írtak érdekes dolgokat a válaszolók.
A churchill ágán nem feltétlenül jobbak a harckocsik, mint a KV-1 ágán. Ez játékstílustól függ, kinek mi tetszik jobban..
Mozgékonyságban pedig egyáltalán nem jobb a Churchill I, mint a KV-1. Az ágyú a churchill esetében jobb, úgy összességében. Viszont a páncél megint csak a KV-1 mellett szól. A churchillnek vékony és egyenes a toronypáncélja, könnyen belőhető, valamint az oldalpáncél és a lánctalp sem olyan rezisztens, mint a KV-1-é.
Egyébként azért mondtam, hogy jobb ez az ág, mert:
- több mint 500 csatám van már a black prince-el, és 1v1 be még sose vesztettem IS és Kv3 ellen.
-Haverommal bementünk gyakorlócstába (caernarvon vs is3) fele hp-m megmaradt. Kv4 ellen is ugyan ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!