Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A League of Legends-ben hogy...

Koviberci kérdése:

A League of Legends-ben hogy kell jól Jungel-ezni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem nagyon megy. Valamiért túl sokszor kell haza szaladgálnom életért és mindig 2 szinttel levagyok maradva a társaimtól. Nem tudom mit rontottam el. Kérlek segítsetek és bocsi a regényért.

2014. márc. 10. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
youtube+mobafire
2014. márc. 10. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Keress egy Rout-et neten, amúgy elég egyszerű, de függ attól is hogy hogy áll a csapatod. Ha pl minden Lane pusholva van, akkor nem kell gankelni, csak figyelni kell hogy ha enemy jungler menne valahova próbálj segítteni. Közben nyugodtan fejlődhetsz farmolhatsz. Én általában úgy szoktam Trundle junglerezni szoktam leginkább: Blue(smite nélkül)- nagy ghost - farkasok - ghostok - gólemek- red és utána gankelem midet vagy botot. Illik a második bluet odaadni a midesnek (persze ha zed vagy akali mid van akkor nem kell). Amúgy régen mikor megtanultam junglézni, féltem tőle hogy nagyon nehéz, pedig egyátalán nem az. Az meg hogy az elején hogy bírod karifüggő. Van aki pls pull nélkül simán bírja a jungle elejét (Fiddle-Shaco), de van olyan akivel nehéz haladni első pár jungle moobnál (Wukong)
2014. márc. 10. 15:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát én egyszer jungléztam, pont wukonggal, és hát nem nagyon ment a szörnyek ölése, szerintetek ww jó jungler? vagy inkább mondjatok valakit akivel könnyű junglezni (monstereket ölni is, és gangelni is)
2014. márc. 10. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:

WW könnyű jungler, legalábbis még nekem is ment, pedig ha van role, amit nem vállalnék sosem, az a jungle. Nála viszont a gank kiszámítása lehet nehéz, az ultiját jól kell időzíteni.

A YT videók nézegetése sokat segít.

2014. márc. 10. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
WW jó jungler, kezdésnek. Mivel lvl6 előtt elég nehéz vele gankelni. Főleg egy botot ahol két ember van. Ultival viszont tökéletes focusolni. Amúgy a Wukong jungler nagyon jó, elején nehéz de utána főleg level 6 után ultija miatt epic.
2014. márc. 11. 04:24
 6/8 savanyújóska ***** válasza:
WW-ot pont azert nem ajanlanam, mert nem fogsz fejlodni, mert egyedul tud kezdeni bluen, illetve amugy meg siman lehet neki csak 3 potit venni, es kb. ugyanaddig birja, mint masok. Cserebe a gankjei gyengek. Szerintem probalkozz Wukonggal, esetleg a builded nem az igazi, sorrendnek pedig Blue (ha smiteless, es elered a lvl2-t, akkor meg lehet probalni a Redet), Wright, Red vagy Wolves. Elejen papirabb junglerrel Wight-ot (nagy szurke ize blue mellett) nem ajanlanam, mert egesz sokat sebez, olyan lvl5-6-ig nem mennek neki smote nelkul. Azert vagy lemaradva szintben, mert nem farmolsz eleget, ez idovel majd megjon!:) Addig is, probald fejbentartani (vagy chatben) a buffjaid, ha van ra kapacitasod a Dragon, es olyan 20. perctol figyeld Baront is. Illetve ha gankelsz, az ha nem lesz kill, akkor mindenkepp xp kieses, tehat mindig feletek pusholt lanet gankelj, es legalabb annyira probaljatok levinni valaki hp-jat, hogy ki kelljen jonnie a lanerol. (Ha van lehetoseg, kill utan maradhatsz segiteni bepusholni a towert.) De meg rengeteg ilyen van, ha kell, irj, es adok Summonert es mutatok ezt-azt. (Nem vagyom egy Plat isten, de 9 lvl(15-24) ota jungle a mainem, szoval az alapok kezdenek meglenni.)
2014. márc. 11. 07:07
 7/8 anonim válasza:

wukong az egyik legjobb jungler.

De az alapokat master yivel tanuld, igaz nagy szinten nagyon szar jungle, de arra jó hogy kis szinten megtanulj junglezni.

2014. márc. 11. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt rakj be jungler masteri-kat, olyanokat amik szörnyek ellen adnak bónuszokat.

Amúgy a legfontosabb, hogy folyamatosan legyél mozgásba, mindig menj valahova (vagy egy monster camp-hez, vagy gankelni). A minimapon láthatod, hogy mely monster campek vannak fenn (hacsak az enemy be nem lopta), szóval mindig legyen egy célod, hogy következőnek hova mész. Amúgy gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.

2014. márc. 11. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!