Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends-be milyen...

League of Legends-be milyen karakter vegyek mikor? Most vagyok level 10?

Figyelt kérdés

#vásárlás #karakter #League of Legends #League of Legends karakter
2014. márc. 8. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ismerkednék a játékkal, vennék maximum 1-2 450, 1350-öst, és gyűjteném az ip-t lv 20ig. Mikor is veszek runát. Addig a frees champekkel tolnám csak.
2014. márc. 8. 22:21
 2/6 A kérdező kommentje:
nemrég kezdtem túl sok segítségem nincs ezt le írnád nekem magyarul
2014. márc. 8. 22:38
 3/6 savanyújóska ***** válasza:
Ha a Nordic & East szerveren vagy, vegyel fel (mentaliserekcio), Westen is megteheted, ugyanezen a neven, de nagysagrendekkel kevesebbet jatszom ott, es smurf (vagyis egy kis acc, holott valojaban sokkal tobb tapasztalatod van, es egy nagyobb accod - ez esetben lvl 6/lvl 23). En anno Ashevel kezdtem, es jo elmenyeim vannak rola, jo kezdo karakter, jo amig megtanulod az alapokat, es kesobb pedig ha muszaj, lehet vele adc-t menni. (Nekem nem az adc a mainem, azert a muszaj). Egyebkent pedig szorgosan probalgasd a free championokat, es ha valaki megtetszik, akkor meg probalgasd egy kicsit, aztan vedd meg. Egyelore tenyleg erdemes az 1350-es championokig gondolkozni, mert nem fogsz annyit osszefarmolni. (De pl. nekem nagyon megtetszett Nocturne, es vegul is osszekapartam a 4800-at, es azota o a mainem is! (Fo karakter/lane, akivel/ahol a legjobb vagy. Lvl30-ig meg kell tanulnod mindenhol mashol is jatszani, mert barmikor bejohet, de egyelore eleg ha kiprobalsz minent, annyira nem lesz jo senki. (Jungle illetve support nem akad minden gameben, elobbit szoktak elvinni egyebkent a legritkabban. Kiveve, ha velem jatszol, mert az esetek 80%-aban azt megyek.)
2014. márc. 9. 09:17
 4/6 savanyújóska ***** válasza:
Ui.: Barmi kerdesed van meg, nyugodtan keress meg privatban! (Plusz ne aggodj, ha nem erted #1-et, a nagy resze, mire aktualis lesz, ertheto lesz szamodra is. - En lvl20 kornyeken olyan 100-150 5v5 PvP meccsen voltam tul... Ez nem sok, de nem is keves.)
2014. márc. 9. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan vehetsz még championoket, a rúnákra bőven elég lvl 15 környékén elkezdeni gyűjteni, hacsak nem akarsz sok rune paget. De kezdetben szerintem bőven elég a standard ap és ad rune page (még nekem is csak azok vannak)

Amúgy én ali játszottam freekkel, kb 2-3 free volt akit kipróbáltam és már játszok egy fél éve :D Én mindig is jobban szerettem belemerülni egy adott championbe, általában ha megvettem valakit, egy ideig szinte csak vele gyakoroltam. És még most is így csinálom. De sokat olvasgattam minden champ-ről, szóval alapvetően minden championnel tisztában vagyok. Szóval személyfüggő a dolog :D

2014. márc. 11. 23:12
 6/6 zerill13 válasza:

te kis noob:D vedd meg sztem rivent Op

valamint zed, de ha szeretsz tank lenni mint és akkor MUNDO

vagyha mid akkor orianna

2014. márc. 13. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!