Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Thief 4-et elvinné a 32 bites...

Zala122 kérdése:

Thief 4-et elvinné a 32 bites gépem a többi mind megvan de azért leírom: :vidi kártya:gts 450 proci:amd athlon II x2 250 ram:4GB Mit gondoltok menne?

Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 17:31
 1/9 Br3nor ***** válasza:

Elivileg eldöcögne, de csodát ne várj tőle. Éppen megütöd a minimum rendszerigényt. Ez általában azt jelenti hogy elindul, de laggos lesz és inkább felhúz mint hogy élveznéd.

Ha meg akarod venni akkor viszont előtte szerintem próbálj ki egy tört verziót, hogy mennyire bírja a géped, és ha megy rendesen akkor vedd csak meg.

Ui: A 4GB RAM jobban szereti a 64 bites windowst ;)

2014. márc. 5. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Előttem szólóval egyetértek, amúgy a 32 bites rendszer csak 3 giga memóriát észlel.
2014. márc. 5. 18:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok de a legtöbb játékot sőt eddig minden 4GB-s ramos játékot vitt pl bf3 amugy meg engem nem szokott zavarni hogyha egy kicsit laggol max leveszek mindent lowra lowon vinné vagy se?
2014. márc. 6. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Vinné de 30 fps-t ne várj.
2014. márc. 6. 23:18
 5/9 A kérdező kommentje:
nekem elég a 10 is vagy 10 fps -en már laggolna? na mindegy elég húzós
2014. márc. 7. 14:21
 6/9 Br3nor ***** válasza:

30 FPS az amit már folyamatos képnek érzékel a szemed. Alatta mindent laggosnak lát a szemed. A 10 FPS meg már nem játék hanem diafilm :)

Arról nem is beszélve, hogy a komolyabb gamereknek és akiknek jobb a szemük azokat még a 30 FPS is zavarja

2014. márc. 7. 15:37
 7/9 A kérdező kommentje:
20 25 fps így nekem jó de majd meglátjuk.Holnap minden kiderül.
2014. márc. 7. 17:09
 8/9 A kérdező kommentje:
30 fps-t viszont várnék mert a gépem elvileg nem volt gyenge (mostanáig hogyha jól látom)Csomó időt öltem bele tétováztam hogy megvegyem vagy se.Aztán arra jutottam hogy ez egy normális lopakodós játék hát akkor próbáljuk ki.Én már csak reménykedek
2014. márc. 7. 18:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki a thief fut kisebb laggokkal de élvezhető.
2014. márc. 9. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!