Fiúk! Mi a véleményetek illetve hogyan viszonyultok a női MMO játékosokhoz?
Ez nem az én felfogásom, az előző válaszokból ítélve tettem fel a kérdést.
Arra voltam kiváncsi, hogy ha meglátnak egy vékony elf karaktert, akkor rögtön arra gondolnak, hogy egy 40-es pocakos faszi van mögötte, vagy ugyanúgy nyitottak?
Az "undorodtok" szó valóban kicsit túlzás volt, ne haragudjatok nem úgy értettem.
Ismerek nem egy női gamert és állítom, hogy ugyanúgy megvannak az erősségeik és gyengéik mint nekünk is.
Láttam olyan negyvent aluról közelítő nőt is aki ha elkapta a harci ideg APB Reloaded-ben addig idegelte egy körzet bűnözőit a letartóztatásokkal amíg egyszerűen kiléptek mert a nagy arcuk nem bírta el, hogy egy nő "bealázza" őket egy mezei stabba kábító fegyverrel miközben ők éles lőszerrel alig tudják megállítani időnként xD
Amúgy szerintem mindenkinek magánügye, hogy inkább egy elfet néznek a saját monitorukon a saját történetük "főhőseként" vagy egy barbárt vagy mittomén mit.
Amíg engem nem zavar a viselkedésével, tőlem azt csinál ami neki jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!