Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért csinálja ezt a Minecraft...

Miért csinálja ezt a Minecraft bukkit szerver?

Figyelt kérdés
Na szóval!Egy videó alapján mindent megcsináltam,át is néztem hogy minden jó-e. 1.6.4-es bukkit szerót csináltam,le is generálta szépen,átírtam mindent amit kellett,majd amikor az IP-vel csatlakozni akarok rá(Mestermc kliens-el,de 1.6.4-es Minecraftal-sem megy),írja hogy bejelentkezés,és nem dob be a szeróra hanem valami ilyet ír:Java Connection Reset.És nem is dob be.Localhost-al sem.Mi lehet a baj?Másoknak miért megy,mindent jól csináltam.A run.bat írja is hogy fut a szeró...szóval nemtudom mi lehet a probléma...

2014. márc. 3. 23:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerver IP-t nyugodtan üresen hagyhatod, alapból minden IP-n elérhető ami a gépre vonatkozik, ez lehet localhost (127.0.0.1), 192.168.0.101 (ha ez a helyi IP-d), Hamachi legújabb verziói viszont nem feltétlenül hibátlanok, szerintem most rögtön felejtsd el azt.

Írd le normálisan mi a hibaüzenet, java.io.IOException, vagy socketException, vagy valami, legalább ennyit tegyél már és ne a sültgalambot várd.

2014. márc. 6. 08:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy gyanítom, hogy szar a kliensed. Komolyan mesterMC klienssel akarsz felcsatlakozni NATÚR bukkitra? :Dd nemááár... Ha meg ugyan oda van települve az "1.6.4-es" MC, akkor valószínűleg ugyan azok a fájljaik, tehát az sem épp natúr. Ha connection reset by peer-t ír, akkor 99%, hogy a klienssel van a gond.
2014. márc. 6. 09:00
 13/15 A kérdező kommentje:
socketException a hiba viper....
2014. márc. 6. 14:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Ennek a hibának kb ezer oka lehet, 3 főbb megoldás rá:

1.,

a szerverindító bat fájl így nézzen ki:

@echo off

java -Xms2048M -Xms2048M -jar craftbukkit.jar nogui

pause

2.,

Frissíts JAVA-t!

3.,

Próbálj más portot, lehet valami fogja az alap 25565-t, más portra állítod akkor nyilván az IP végére oda kell írnod, hogy pl.: 127.0.0.1:8888

De mint írtam, ezt a hibát tényleg szinte bármi kiválthatja, rossz port, kevés erőforrás, túl régi, túl új java verzió.

2014. márc. 6. 16:05
 15/15 A kérdező kommentje:
viperM megy a szerver köszi...de sajnos csak pluginok nélkül...ha belerakok 1 plugint ezt írja ha bejelentkeznék localhost-al: took too long to log in... -.''
2014. márc. 6. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!