Miért nem működik a Minecraft szerver?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a hamachit, létrehoztam egy új szerót, minecraft oldaláról letöltöttem a server.exe fájlt, a properties-ban megadtam az ip címet, létrehoztam a szervert, ott is megadtam az ip címet de utána azt kapom hogy "Can't reach the server". próbáltam csak ip címet megadni; semmi. Hozzáírtam a portot is; semmi. Már ott tartok, hogy megbolondulok! SMC - WBR14S-N2 típusú wifi routert használok. (Ha számít ez egyáltalán)2014. febr. 27. 16:50
1/4 anonim válasza:
Sajnos nem tudom a választ sokan küszködnek ezzel a bajjal egy megoldás van rá hogy tuti jó legyen ne legyen routered hanem csak a sima kábel a gépbe dugva és ennyi akkor tuti jó lesz
2/4 anonim válasza:
A rútered nem számit...az akkor számít ha portot nyitnál.
properitisbe meg ne ird be az ip-t,csak az online modot ird át falsre asszem,vagy valami ilyesmi,de gondolom tudod :D
Na szoval még az hogy a hamachis ip-vel lehet fellépni a szerverre olyankor
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne hamachisat használd, hanem a hamachi nélkülit!
Megnézed ezen a weblapon mi az ipd itt:
Utánna elindítod a szeródat és bemásolod azt az ipt amit kaptál v. beírod egyszerűen: localhost
Ha nem megy így sem, akkor azért van mert nem nyitottál a szeródnak portot!
4/4 A kérdező kommentje:
Időközben rájöttem mi volt a gond. El kellet volna indítanom a szerver .jar fájlt is a játék indítása előtt. Most már működik.
2014. márc. 17. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!