Minecraft jó pluginok?
Tudtok írni nekem jó pluginokat? Alapok már megvannak.
De valami jó kellene pl.: rangok, paintball, eventekhez plugin, kezdő cuccot adó tábla, táblára klikkelve átteleportál egy másik helyre vagy ad pl. mobarénánál felszerelést, pvp,
Ja és ha valaki tudja hogy hogyan lehet egy területet pvp modra rakni, vagy egy levédett területen belül (ahol csak admin építhet),levédeni egy játékosnak teret, akkor leírná nekem ?:)
Válasz előre köszönöm!!!!
Nekem van egy szerverem már kezd éledezni :D
És az első a játékosok csak az Izone-val tudjanak levédeni az a legkönyebb: /zmod create név
A spawnot vagy ahol van nyomólap vagy gomb azt WorldGuarddal védd le mert ha Izone-val véded akkor a nyomólap is levédi. És egy tanács ha pl a boltot WorldGuarddal véded és van benne eszközkeret azt a rész védd le Izone-val is mert kiüthetik az eszközkeretet ez az egy hátránya.
A WorldGuard parancs ami spawn levédéshez kellhet:
Kijelölöd fabaltával a két sarkát és:
//expand vert (így az összes blockot felfelé és lefelé kijelölöd levédéshez)
/region define név (és kész is le van védve)
És a WorldGuarddal valahogy be is lehet állítani a pvp-t de arra már nem emlékszem :D
Ja és ami hasznos plugin az a WorldEdit a WorldGuard testvére ezt is fabaltával kell használni.
És itt a WorldEdit parancsai nagy vonalakban:
Kijelölöd a két sarkát és beírod:
//set (anyag id vagy név)
kb ennyi de van még sok parancsa mindkettőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!