Melyik FPS játékot vegyem meg?
Ghosts-t nehogy megvegyed. Most volt free weekend nem rég és szörnyen optimalizálatlan. Nincs szar gépem, de iszonyat akad és nem azért, mert a gépem nem bírná, hanem azért, mert rosszul van megtervezve/megírva. Már rég kiadták, de még mindig tele van buggal. Amikor toltam, második pályán már a csávó bebújt a pályán egy hibás rész mögé és onnan lőtt le minket... Mi meg nem tudtunk bemenni mögé. Tele van grafikai bugokkal is a pálya, hiányzó textúrákkal (átlátni a talajon?? - nem ért össze a fal meg a talaj). Szörnyű.
Nem csoda, hogy:
metascore: 68/100
User score: 19/100!
Értem köszi. Tényleg furcsa hogy alig 3 hónapja jelent meg és már 7ezer forintért adják, előző részek drágábbak voltak. (Gondolom minél nagyobb érdeklődés annál drágább..)
Titanfall jól néz ki de félek tőle, hogy kevés lesz benne a tartalom, és ez a minionos (botos) rendszer is elég furcsán hangzik. A Smart pisztolyról nem is beszélve. Nem bétáztam de rakat gameplay-t láttam, nem biztos hogy a legjobb ötlet lenne egyből megvennem, lehet kivárok vele májusig kb. Azt majd meglátjuk hogy újítanak-e lesz-e tartalom vagy feledésbe merül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!