Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metin2Mester Next nem indul....

Metin2Mester Next nem indul. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok a minap megjött a kedvem újra metinezni letöltöttem a Next-et feltelepítettem stb viszont ez az üzenet fogadott mikor befejezte a patchelést: Next Launcher működése leállt. A hiba ablak lenyításánál:

Problémaesemény neve: APPCRASH

Alkalmazásnév: metin2client.bin nézegettem a fórumot és találtam 3féle megoldást is amiket ki is próbáltam: olyan mappába telepíteni aminek az útján nincs ékezetes mappa, átnevezni a bin file-t exe-re (ám itt mikor újra patchelt letöltötte ugyanúgy a bin file-t), Speciális rendszerbeállításoknál az Adatvégrehajtás megakadályozása dolognál is próbáltam az M2MNext file-t hozzáadni viszont ezt írta: "A programnak az adatvégrehajtás-védelem (DEP) szolgáltatás engedélyezésével kell futnia. Az adatvégrehajtás-védelem (DEP) nem kapcsolható ki ehhez a programhoz" A Net Framework 3.5-t is feltelepítettem, sőt a legújabb verzióját is!

Egyik megoldás sem segített ezért nem tudom mi tévő legyek. továbbá kipróbáltam egy dolgot: Parancssorba beírtam : sfc/scannow ezzel a verzióval se mentem semmire..

A gépemen Win7-es, 32bites op rendszer fut. Nem a gépemmel van a baj mert már volt feltéve a Next a gépemre.

Válaszotokat előre is köszönöm!

2014. márc. 2. 19:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!