Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metin 2 vagy Metin 2 Mester?

Metin 2 vagy Metin 2 Mester?

Figyelt kérdés
melyik a jobb? azt ne irjátok hogy a metin szar mert az nemérdekel

2014. jan. 1. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a sima Metin2 -t SOKKAL jobban élveztem mint a Mestert. A Mester viszont sokkal könnyebb, sokkal több pénzt kapsz minden után(pld egy Vad Kutya nem 1-2 yangot dob, hanem 1500-at meg ilyenek), ezerszer könnyebb fejlődni is. Független, nekem "A" Metin az a Metin2 ! :)
2014. jan. 1. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Metin2Mester már nincs,teljesen átalakult ,egy új kaput nyitottak. Már a metinből semmi se maradt meg.

Karakterek máshogy néznek ki,skillek is,cuccok is,minden.

Eléggé bebukták a gf ellen a pert.

Metin2 az alap lassú,azonban ott ér a legtöbbet a karaktered.

m2m már nem metin mint írtam,buggos,és nagyon kezdetleges állapotban van,saját maguk írták hogy kb. 5 év múlva lesz teljesen kész,most béta.. és telis tele bugokkal,kevesen vannak szóval mondhatni elég játszhatatlan ha nincsenek

már jó cuccaid.

Sima metin2 pedig.. hát.. kezd kihalni... és sok idő,ha hosszú távra tervezel(évek) akkor ezt válaszd.

Jól megkell gondolni melyik szerverre mész,mert nem mind1 hogy kihalt e a szerver.

Ha csak szórakozni akarsz van megannyi privát szerver.

Ha még lenne kérdésed,nyugodtan mond.

2014. jan. 1. 17:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D A WOT az milyen? (world of tanks)
2014. jan. 1. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem a WOT nem túl jó... nem is értem most mért van ennyire felkapva.. unalmas, monoton játék.ráunhatsz hamar... szerintem azt nem érdemes játszani. vannak sokkal jobb játékok, mint például a metin. szerintem a sima metin2 jobb mint a mester, mert a mesteren mindig annyit változtatnak, és szerintem mindig csak egyre rosszabb lesz.. :S lehet hogy ezt csak azért írom, mert a metin2-t már sok éve ismerem és szeretem...
2014. jan. 2. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!