Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Teemo build? (League of legends)

.::Neo::. kérdése:

Teemo build? (League of legends)

Figyelt kérdés

2014. márc. 1. 16:11
 1/7 MetanHU ***** válasza:
Nem fogom neked elmondani az én buildemet mert nem biztos hogy neked is befog jönni úgy de adok 1-2 tippet temo buldhez: mindig olyan itemeket vegyél amiben vana ability pover meg attack damageés + mindig kegyen benne hextech gunblade mert az a legerősebb fél ad ap-s cucc és mindíg legyen nálad 2lvl cipő de ajánlok 1 buldet plusszba:Laidy's torment,hextech gunblade lich blane,lvl2 berserker graves Rabadon's deathcap
2014. márc. 1. 17:40
 2/7 savanyújóska ***** válasza:
Nota bene: a Torment azért erős, mert dupla %-os dmg-es van impaired movementre, tehát a gombáidra, máshol rylai's-al szokták együtt venni, érthető okokból, az neked nem kell. Nashor's-t szoktam még gyakran látni Teemon, elég jó aa buffot ad, és ap-ból skálázódik. Szerintem hextechnél jobb választás még némi extra ap, vagy hp, de ha feedelve vagy, akkor jöhet, egyébként elég drága, és ez visszafoghat. (Pl. Noctra BotRK elsőnek a Cutlassig jól skálázódik az aranyért, aztán ugye még vehetsz 2 dagger-t, de utána 1000-et össze kell kaparni, és snowball nélkül nehéz.)
2014. márc. 2. 12:16
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi
2014. márc. 3. 09:03
 4/7 anonim válasza:
2 féle buildje van, van amikor a Q-t húzod ki, van amikor az E-t, attól függ kit kapsz ellened. Nasus, Voli, Darius ellen érdemes az E-t maxolni pl. és Ap mellett még attack speedet venni neki. Bár teemot most nagyon lenerfelték :(
2014. márc. 7. 19:38
 5/7 anonim válasza:

Verjetek agyon de teemot én még rankedra is full ap-ra buildolom és amit nem szoktam látni én veszek lich bladet q asztán szimpla lövés 470 ap körül adc meg is halt persze nash-t rabadon-t mellé cipő sorce, jólvan 1100 eloval nem pofázok de szerintem így a leg op-b. Igazság az hogy teemo midre nem az igazi topra meg nagyon alkalmi ugyanis a csapatnak nem tesz jót általában ha toppon nem egy tank van. jah így nerfelve 1 gomba kb fél hp-za az adc-t meg pl ap midest ^^

tank ellen "e"-t húzni (pl mundo) fighter ellen meg "q" (pl ríven)

2014. márc. 8. 01:21
 6/7 A kérdező kommentje:
ebbe az a vicces h 30 as vok 600 winnel és azt láttam h próbáltok tanítani :D. Csak nem tudtam eldönteni milyen sorrendben legyen a lich lindra rabadon rylai nashor. Őszintén bevallom az elején amiket olvastam néha beleröhögtem :D de azért kösz a fáradozásért
2014. márc. 8. 16:42
 7/7 anonim válasza:
Azt elfelejtetted leírni, hogy már blind pick king vagy sry, bár 600 azaz legalább 800 vagy több játéknál nem nézel enemy buildot? Én mindig nézem ha olyan champit pickelnek ellenem amivel amúgy is jó vagyok soha nem tudni mikor tanul/lát az ember valami újjat/értelmeset mellesleg elkerülöd a " hú b.azd akkorát ütött bas mint a skill..jah lich fas.zom...gondolatokat. Amúgy is míg normálon 30+ killel bármikor lehezok egy wint teemoval rankeden már csak 67% a win rat globálisan a rankedek 52.17% ami csak a gombák miatt van de mint tudjuk most volt nerfelve szal páá teemook... singed ultival 16től eggyáltalán nem sebez xD
2014. márc. 9. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!