Hogyan kell Minecraftban irányított villámot / villámot csináló botot csinálni?
Szervusz!
Villámot úgy tudsz csinálni hogy elöszőr felteszed az essentials core nevü plugint!
Itt letöltheted:
Ha feltetted a szeródra akkor
írd be azt hogy: /lightning
és utánna annyit villámot csinálsz amennyit csak akarsz ! :)
De! Villámló botot nem lehet csinálni!!!
Szia!
Köszönöm a válaszod! Úgy tudtam alapból mod nélkül is lehet csinálni. Láttam már videót róla de nem mondják el hogyan kell. Amúgy irányított villám alatt azt értem amit láttam egyszer, hogy arra a blockra fog cssapni a villám amire nézek. És villámló botot biztos vagyok benne hogy lehet csinálni, láttam már külföldi minecraft kisfilmekben hogy ütögetnek a botokkal és villám csap oda. Ahogyan láttam már olyan mapot amin knockbackes botot adtak a játékosnak.
Meg kell nyomnod az "Ü" betűt, majd be kell írnod ezt: /summon LightningBolt -ez beléd csapatja a villámot.
/summon LightningBolt ~3 ~5 ~-5 -ez a helyzetedtől a megadott számokkal egyenlő blokknyira csapatja be a villámot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!