Van olyan Cs 1.6 szerver ahol lehet Normálisan, hackerek nélkül, taktikásan játszani?
F**zom kivan már, hogy a szerverek nagy részén csak mindenki rohangál azt tyu-tyu-tyú lőjünk széjjel mindent..
Nincs olyan szerver ahol NEM ISMERŐSÖKKEL lehet taktikásan (ésszel) voicechaten kommunikálva játszani? Ha van légyszives adjatok róla IP-t!
ÉN a magyar szervereket pont ezért nem erőltetem... 8éve játszok a CS-vel ezen nőttem fel és, akkor teljesen más volt a játék kevesebb publik volt és mindenki ismert mindenkit. ajánlom kodiak blogját ő is ír ezekről, hogyan találta meg a csapatát annó meg ismerkedett az emberekkel.
Mai magyar szerver miből áll: Bunnyhopp rushfogó, 1000féle bemodolt hang, dupla-tripla ugrás ejtőernyő meg a f...szom. Én német szervereket ajánlok, 16-20slot környékieket :) Illetve ha steames vagy, akkor még a gather-t tudom ajánlani: only steam, HLguard, Realite 99%-os cheatvédelem :) www[.]signfrag[.]hu
1 részről köszi.
Másik részről pedig ezzel csak az a baj, hogy nem vagyok nagy CS-s, de időnként mikor lenne kedvem játszani, akkor 10 percnél tovább nem bírom ezek miatt..
A német szerver nem rossz ötlet csak akik fent vannak voicechaten szeretnék közben velük beszélni, taktikázni, de nem tudok annyira németül..
Steamom nincs szóval az is bukta..
Kodiak blogjának meg majd utánanézek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!