War Thunder Nevű játékkal szeretnék játszani és kezdő ként melyik országot javasoljátok és miért? F/23
amelyik neked tetszik, arcadeban mind1 milyen nemzettel mesz
majd historivalba menj mikor mar elegge tapasztalt vagy
Hát akkor játssz velük.
Mindkettő jól manőverezhető, viszont lassúak, bár ez az elején még nem hátrány. A japánoknak az elején elég gyenge a fegyverzetük, viszont később a Zérók már nagyon jó gépek. Az angoloknál pedig csak a kezdő kétfedeles gépeket kell kibírni, az összes kifejlesztető gép nagyon erős.
Személy szerint azt tanácsolom, hogy nézz meg egy pár videót a játékról és abból tudsz tájékozódni, hogy melyik nemzet gépeivel hogyan kell repülni, de ajánlom, hogy valamilyen szinttel mindegyikkel játssz, hogy megismerd a gépeket.
Én anno az oroszokkal kezdtem és nem bántam meg, mert az első pillanattól kezdve potens gépeid vannak, mint vadász, mind bombázó téren, míg ugyan ez nem mondható el a többi nemzetről.
Mindezek ellenére azt mondom, hogy azzal játssz, amelyikkel a legjobban élvezed a játékot, mert csak az számít, hogy jól érezd magad a játék közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!