Valaki mondana nekem a Pou játékhoz csalást? A legfrissebb verzió kellene pontos leirással.
Figyelt kérdés
Véletlenül kitöröltem a kistestvérem pou-ját és próbáltam neki visszaállitani de nem sikerült. nézegettem róla videókat de nem tudtam megcsinálni a hacket,végül találtam egy régi változatot ami működik de sajnos nem lehet frissíteni. a legutóbbi játék ami megy vele az az autós. jó lenne egy kis segítség pontos leirással,olyan link ahol nem kell regizni csak letöltöm és kész.2014. febr. 21. 23:16
1/2 anonim válasza:
Nem kell semmi hack a visszaállításhoz. Én fél éve hagytam abba ezt a Pou-s vackot, aztán most gondoltam megnézem, hogy mennyit fejlődött a játék azóta. Annyi volt, hogy az e-mailra, amit elmentettem anno, beírtam, és vissza is kaptam a régit..
Amúgy van 1 rejtett "csalás"
annyi a lényeg, hogy bekened kakival a fiatal pou-t és 10-20szintet szokott ugrani, de csak egyszer érvényes. Habár attól függ, hogy milyen verzió van lent a Pou-ból, mert lehet, hogy mostanra szigorították az egészet, és kevesebb szintet adnak érte.
2/2 anonim válasza:
és hogy kell bekenni? xd mert nekem valahogy nem megy :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!