Jelenleg melyik verzió az Utorrent legfrissebb, STABIL, magyar kiadása?
3.3.1
Nem mindíg az újabb a jobb, nekem ez van és jól működik.
A benkódolás az maga a torrent fájl és nem a program. Rosszul elkészített (benkódolt) torrentfájlnál fordul elő a jelenség nem tudsz vele mit tenni max BEncode Editor -t használd
ANSI vagy Unicode (2 exe fájl) mentsd el azzal amelyiket elfogadja (valószinüleg unicode -ba).
Úgy látom van 3.3.1-es is, de én nem tölteném le.
Szerintem még mindig a 2.2.1-est érdemes használni, azóta csak egyre rosszabb lett.
miért lett rosszabb?! kevesebb a seeder, vagy lassabb a net?
Emberek ez egy egyszerü le(fel)töltésvezérlő, nem egy agyműtét! a sebességhez a kliensnek van a legkevesebb köze, amit beállításokkal max. korlátozni lehet!
lényeges, hogy a gép és a net sebességnek megfelelően legyen beállítva4 pl.: Ha több letöltési szál fut akkor elvileg gyorsabb, viszont ha nincs elég sávszélesség akkor több szálon lassabb mivel nem fognak kapcsolódni és még 1001 dolog a gyorsítótár, lemezreírás sávszélességnél a protokoll,program priorizálás...
Egyetértek a 3-as válaszolóval.
A "Stabil"-t mag végképp nem értem. Szerintem a kérdező se.
Már nem azért, de ha ezt leírod a kérdésedben akkor talán érthetőbb lett volna , hogy mire is gondolsz.
A kérdés alatti rész azért van, hogy bővebben kifejtsd mire is gondolsz. 4-5 éve torrentezek, mindenféle gépen, és operációs rendszeren, de még sosem volt olyan típusu hiba ami az Utorrentre lehetett volna visszavezetni.
Letöltöttem a klienst, és működik. Ezért értetlenkedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!