Battlefield 4 hiba. Mi lehet a baj?
Hiába próbáltam megtenni mindent annak érdekében hogy normálisan, szaggatás, lefagyás nélkül fusson a játék, hát végül nem sikerült. Lemeztöredezettség mentesítettem, újra raktam a directx et, a játékot, PB-t, kikapcsoltam a tűzfalat, de semmi nem használt. Amikor egy kicsit tudtam vele játszani akkor kipróbáltam a grafikákat és neki mindegy volt hogy low/medium/high ugyan úgy szaggatott , lefagyott. Az fps hirtelen lement nullara majd vissza 40-re. Kétlem hogy a gépigényemmel lenne a gond:
Intel duo E8500 3,16 GHz
2x2gb ram
Asus HD 7790 1gb DC2OC
Valaki kérem segítsen!!! Köszönöm!
Kezdjük ott, hogy én nem nagyon értek ehhez, ezért várd meg valaki hozzáértőbb válaszát. Amit én gondolok:
-A processzor a leggyengébb a gépben. Az is okozhat talán fagyást, ha túlmelegszik.
-A videokártyával nincs baj.
-A Battlefield 4 minimum követelménye a 4 GB ram, 8 GB pedig ajánlott, de a 4 GB szerintem elég kell hogy legyen.
A proci képtelen erre a feladatra, a 4GB meg kevés.
Ajánlom a Win 8.1 telepítését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!