Battlefield 4 mentési hiba! Miért nem ment?
Szia!
Nálam dettó ugyanez van, csak PS4-en. Felhívtam az EA-t, a game magyarországi forgalamzóját. Ott azt mondták, hogy az Origin accountomnál a barátlistánál csatolni kell az Origin rendszerhez a PS4-es accountomat, profilomat; mert akkor így elvileg felfős mentést csinál. A hölgy megígérte, hogy ír nekem egy privát levelet, ahol leírja, mit kell a PS4 konzolon állítanom, azt azóta sem kaptam meg az e-mail címemre semmit; a profilok csatolása meg nem sikerült. Cserébe a mentésem ismét eltűnt, pedig most még csak végig sem vittem a game-et.
Azt is elmondták, hogy az a gond, a rendszer korruptnak látja a mentéseket. Erre mondtam, hogy azért erre kicsit jobban odafigyelhethettek volna a fejlesztők (főleg ha már 18 000 Ft-ért vettem meg PS4-re). Egyébként engem is marhára idegesít, hogy ez van! Felháborító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!