Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA 4 ÉRDEKESSÉGEK! + VÉLEMÉNY...

GTA 4 ÉRDEKESSÉGEK! + VÉLEMÉNY!? ( pc )

Figyelt kérdés

Lehet hülyén hangzik, de nem fura kicsit, h a játékban kizárolag vagy csak sprintelhetünk, vagy csak sétálhatunk, én nemtudom, mért nem lehetett volna tovább adni a SA féle futási modszert, ahol neked kellet plusszba sprintelni a space-el, igy nekem kicsit furának tünik h nem lehet kocogni ( max csak ha kifáradunk), ez nem igazán életszerű.

Meg remélem nem csak én jöttem rá arra hogy egy kis antialiasing és játékélmény tuning van a játékban, ha megnyomod a "p" -t, ezzel kicsit homályosabb és öszetettebb lesz a grafika,a távolságok jobban felmérhetőek, és sokkal élethűbb lesz az autókázás :) viszont nagyon homályos a kép télleg...

most hirtelen ennyi jutott eszembe, ha tudtok ti is vmit akk irjatok commentbe.-........... thx

2009. dec. 9. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
lehet 3 féle sebeségben haladni.vagy simán mész,vagy nyomod vagy nyomogatod
2009. dec. 10. 14:37
 2/2 Dinoco válasza:
azt hogy érted, hogy nyomogatni kell?
2012. márc. 25. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!