Mi a vélemény a DRIV3R nevű játékról? (Driver3)
Évekig dolgoztak rajta, de még így is összecsapottnak tűnik. Tele van trehány programozásból adódó megjelenítési, optimalizációs és játszhatósági hibákkal (ez sajna a többi Driverre is jellemző, a Parallel Lines kivételével, ami - bár közel sem tökéletes - meglepően jól sikerült) a sztori sem nagy szám, a küldetések a (amúgy szuperül és valósághűen felépített) városok területének töredékét használják csak ki és elég kevés is van belőlük. A grafika önmagában nem lenne rossz, de mozgás és a megjelenítés már annál problémásabb. Nem is kell sokat várni, hogy meglásd ezeket: már maga Tanner, a főszereplő mozgása is - finoman szólva - röhejes. Néha az volt az érzésem, hogy valami Driver-paródiával játszok.
Zeneileg rendben van, ez sosem volt negatív jellemző a sorozatban és most is hozzáad valamicskét a hangulathoz.
Mondjuk én PS2-n játszottam vele, de amennyire tudom a többi konverzió is hasonlóan gyengén sikerült.
Azt akartam írni hogy xar benne a grafika bocsi
szerintem is egy gagyi játék 3000 ft-ot kár volt kiadni érte
(ezért még egy ezres is sok)
Aszt én is imádom nézegetni.
Főleg a half-life 2 borítóját.
De azé én is szoktam kicsit kalózkodni.
Azé a Crysis 2-őt nem veszem meg 10.000-ért.
nem tudom a half life 2 melyik borítójára gondolsz! sok fajta van belöle!
linkelheted ha ugy akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!