Milyen a Gta V?
Figyelt kérdés
láttam már videókat róla, és tetszik, bár az nem annyira, hogy tesztekben leírták, a vezetési élmény már nem olyan jó mint a gta IV -ben, ezt sajnos a videókon is láttam, viszont a map méret, ès a küldetések, iszonyat jó. állítólag a map mérete akkora , mint 2x a gta iv+ 1x a san andreas. ez tetszik, fizetéskor (2 hét) tervezek venni egy xbox -360 -at, de csak emiatt a game miatt. meg gta iv-miatt is. aki játszik,vagy játszott vele, leírná a tapasztalatait?2014. febr. 12. 19:23
1/5 anonim válasza:
Nagyon jó játék, de ne feltétlnül csak emiatt vedd meg a boxot. Maga a játék tényleg nagyon jó, hatalmas a terület és bármit lehet benne csinálni! (múltkor a hegyekbe mentem kocsival, kiszálltam és nehezen de kilőttem egy madarat!) A küldetések látványosak. A vezetési élmény pedig pont jó, igaz nem dülöngélnek annyira a kocsik mint a 4-ben de jó, mert ha gyorsan vezetsz, szinte akármilyen béna is vagy mindig úgy farolsz, driftelsz, mész el 2 kocsi között, hogy ne ütközz. Vannak véletlenszerű események, amikor az utcán ellopják valakinek a pénztárcáját, (ezt jelöli a térkép) és ha akarod elkapod a tolvajt ha akarod nem, ha megvan a pénztárca a benne lévő pénz a tied, vagy akár vissza is viheted a gazdájának! (ilyenkor nem mindet adod vissza) Nagyon jó játék!
2/5 anonim válasza:
Jó játék, olyan tipikus "egyszer mindenképp vedd meg" kategória. A 4-nél sokkal jobb, nekem az nagyon nem tetszett, minden épület le volt zárva, elég ronda volt a grafikája, tele volt buggal. A GTA V inkább a San Andreas irányába megy el.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. a 4-el nekem csak annyi bajom volt, hogy kicsi a map, kb gta 3 mapnál volt nagyobb, de a sanandreas ígyis nagyobb volt, de egyébként komoly lehet ha ittmár mindent meglehet tenni, a gta 4-ben nem volt sok minden, de itt pl olyan házad lehet hogy be*zarsz, az autók, bentley is hasónlók, jobb tuning lehetõségek, persze, ha veszek boxot, játszom mással is, de ez a game nagyon ott van, és mivel eddig san andreas volt úgy, amit legalább 20x kivittem, ez jó, mivel itt vissza térek ugyanoda, csak hosszabb mappal, és jobb grafikával, ill játékélménnyel, alíg várom hogy végre fizetés legyen, megyek is venni boxot !!
2014. febr. 12. 20:48
4/5 anonim válasza:
Nekem hatalmas csalódás a GTA V. A GTA IV sokkal jobb. A vezetés meg a fizika sokkal szarabb lett. De ezeken kívűl még sok apróságban visszafejlődött a GTA V.
5/5 anonim válasza:
Nem értem mért lenne jobb a IV. Nagyon jó játék, szerettem, de az V-höz nem lehet hasonlítani. Állatokkal is el lehet szórakozni egy kicsit. A multiplayer se rossz, GTA4-énél sokkal jobb (bár ez nem nagy szó). Kocsik eszméletlenek, a zenék szokásosan jók. De a legjobb benne az a sok kis apróság, amit le sem lehet írni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!