Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Végigjátszottam a Mass Effect...

Végigjátszottam a Mass Effect 3 at. Vagy mégsem?

Figyelt kérdés
Megvívtam a csatát a kaszások ellen,feljutottam a katalizátorhoz és zöld véget kaptam.Shepard és Anderson halott de mindenki szintetikussá változott és megmenekült az egész világ.Ezek után lejátszódott a stáblista a mass effect team gratulál hogy megnyertem a háborút és most jön a vicc:mindezek után a játék automatikusan betöltötte az utolsó küldi elötti mentést, és mintha misem történt volna ott állok az utolsó küldi elött az egész galaxisban kaszások és kezdhetném elölről az utolsó küldetést.Ez miért van?

#mentés #végigjátszás #Mass #effect #Mass Effect 3 #Shepard #mass effect 3 zöld vég #mindenki szintetikus
2014. febr. 8. 18:41
 1/2 sándorjános ***** válasza:
Azért van, mert vannak még kis küldetések, amik nem tartoznak a sztori fő szálához (amit már végigjátszottál). Ezeket a kis küldetéseket még be tudod fejezni, meg tudod csinálni. Ha jól emlékszem van küldetés újrajátszási esélyed is, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos, mert régen játszottam rajta. Amúgy igen, végigjátszottad gratulálok :)
2014. febr. 8. 19:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. febr. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!