Hsonló építgetős, gyüjtögetős játékot tudtok?
Figyelt kérdés
[Nem a minecraftra gondolok!]
Most a 7days to live ra gondoltam, nem muszály zombisnak lennie, sőt mind1 milyen csak legyen ilyen bear grillses féle, szóval hogy túlélős és lehessen benne mászkálni meg craftolni (nehogy leírjátok hogy minecraft) Valaki valamit?
[Arma részei sem kellenek...]
[Sem a resident illetve dead rising vagy walking dead..]
2014. jan. 31. 22:39
1/8 anonim válasza:
Minecraft, Resident, Dead Rising, vagy a Walking Dead jah és ki ne haggyam a MINECRAFT-ot!
2/8 A kérdező kommentje:
Oké ment a dislike, remélem örülsz 9 éves..
2014. febr. 1. 16:05
3/8 anonim válasza:
"Hsonló", Tessék, ezt a kérdést is bejelentettem + a commentedet is (Trágár Beszéd).
4/8 anonim válasza:
Stronghold 1-3
Igaz nem felfedezős,de építős...
bear grillses pedig itt van:
Man Vs Wild
7/8 A kérdező kommentje:
Egyik játék sem tartozik még a "türhető" kategóriába sem, max a FarCry de azt már kivittem , mind a 3-at. :)
Hát ez szívás :(
Amúgy meg milyen trágár beszéd? Az a kis takony direkt azt írta amit mondtam,hogy ne, te meg beállsz hozzá, mondjuk sok hülye van...
2014. febr. 27. 19:28
8/8 anonim válasza:
Hallod, Én ehet a kérdéshez 3 választ írtam, köztük az elsőt és a másodikot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!