Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fifa 14 ultimate team, játékos...

Fifa 14 ultimate team, játékos fejlesztés?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet/lehet-e játékost tovább fejleszteni, statot növelni ultimate teamben?

Például egy rare arany játékost mondjuk 85 stattal feljebb tudok tolni mondjuk 87re?

2014. jan. 29. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Ott sehogy szerintem, hétről-hétre változik az értéke attól függően hogy játszik a való életben.

Legalábbis így emlékszem. Az 14-ben vannak kártyák, amivel lehet pluszban fejleszteni, de ezt nem tudom pontosan, csak a 13-mal játszottam.

2014. jan. 29. 21:46
 2/2 gonzalo95 válasza:

Én úgy tudom, hogy nem lehet. De ha megnézed az átigazolási piacon ugyanazon a játékosok eltérő összértékkel rendelkeznek, ennek szerintem az lehet az oka, hogy benne voltak a hét csapatában.

Vannak edzések is, amelyek lehetővé teszik azt, hogy egyetlen egy! mérkőzés erejéig egy bizonyos képessége(lövés, fejelés, védekezés, stb) +15-tel növekedjen vagy az összes képessége +10-tel. Ezeket a lapokat a piacon tudod beszerezni vagy pedig ha szerencséd van akkor találhatsz csomagokban is. Piacon az baj, hogy drága, tehát használatát én csak akkor ajánlanám, ha már csak egy meccsed van hátra az idényben és nyerni szeretnél, mert csak így tudsz benn maradni vagy továbbjutni.

Esetleg még az összhangstílus lehet egy érdekes dolog ilyenkor, ahhoz, hogy a csapatod jól "működjön".

2014. febr. 5. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!