Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek mit vegyek 130ezer...

Szerintetek mit vegyek 130ezerből, PS4-et vagy PC-t?

Figyelt kérdés

2014. jan. 27. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
pc
2014. jan. 27. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem értem miért akar mindenki ps4-et venni, 10 játék van rá kiadva Magyarországon összesen, és mind a 10 valami elképesztően drága, 20 ezer ft. Szerintem még egy fél évig teljesen felesleges ps4-et venni.
2014. jan. 27. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Énis ezen a véleményen vagyok, mint az előző válaszoló. Egy ideig még nem vennék nextgen konzolt, már azért sem, mert ezekben az első darabokban tuti találnak valami hibát..

Ugyanakkor ha ehhez a pénzhez hozzá tudsz még dobni pár 10-est, akkor egy atom géped lehet, ami sokkal többet nyújt, mint ezek a dobozok.

2014. jan. 27. 21:31
 4/7 A kérdező kommentje:
ennyi az össz pénzem, ezt is úgy spóroltam össze
2014. jan. 27. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:

130ezerből ps4 ed lessz de játékod nem, aztán spórolsz 20 ezret veszel egyet megunod.

130ezerből mondjuk, hogy gyenge gamer pc-t veszel (gondolom játékra kell hamár ebben a kategóriában van)alapból jó mert számítógép másra is lehet használni, sok játék van rá olcsóbbak csak újítani kell idővel mert 2-3 év mulva lehet hogy az aktuális "jó" játék nem megy el rajta míg a ps4 en elmegy a játék csak ugye drágább

de ez ilyen konzol vs pc vita amiböl nagyon sok van

2014. febr. 1. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:
130k-ból nem veszel jó Gamer pc-t még 250k-ért se nagyon,inkább vegyél egy ps4-et
2014. febr. 3. 19:35
 7/7 A kérdező kommentje:
mit szívtál >_>
2014. febr. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!