MIt vegyek ps3, xbox 360 e vagy ps vita?
Ps vitát én nem vennék, mert drága és alig van olyan játék miért érdemes lenne.
Én xboxot ajánlok.
PS Vitát nem ajánlom.
PS3-t ajánlok. Kíváló exkluzívok vannak rá!
Uncharted sorozat, The Last of Us, Gran Turismo sorozat, inFamous sorozat :) Ezek a játékok mind fantasztikus metascore-ral rendelkeznek (70-80 felett :) )
Előző vagyok:
Ja és persze ne feledjük hogy a PlayStation multi ingyenes. Míg az XBOX Live GOLD nem. És évi 10ezer forintért kapsz legalább 40 játékot a PS+ keretében :)
Vitát nem ajánlom én sem, alig van rá játék.
PS3 vagy x360 közül pedig azt, amelyiknek jobban tetszenek az exkluzívjai és amelyen esetleg még vannak haverok, akikkel játszanál.
PS Vita felejtős, drága, alig van rá játék, azok közül is az érdemlegesek szerintem csak a Mortal Kombat és a Persona 4 Golden
PS3 és Xbox 360, mindkettő remek gép, kérdéses hogy melyik gép exkluzívai tetszenek jobban
mondjuk ha tesódnak PS3-a van és a haverjaidnak Xbox 360-a, akkor és Xbox 360-t vennék a te helyedben hogy tudjak multizni velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!