MIt vegyek ps3, xbox 360 e vagy ps vita?
Figyelt kérdés
A tesomnak ps3-a van a haverjaimnak meg xbox360 viszont a ps vita-val lehet útközben is játszani.Akkor most meilyiket vegyem??2014. jan. 3. 12:25
11/16 A kérdező kommentje:
Értem akkor a vita kiesett bár szerintem arra is van pár jó game pl:Need for spedd most wanted,Uncharted,Kilzzone,Ac,reality fighters,..stb akkor maradt a ps3 és az xbox az xboxnak az exkluzivjai annyira nem tetszenek viszont 10k val olcsóbb mint a ps3 ami mondjuk a live-al már ugyanannyi viszont az igaz hogy a haverjaimnak is az van és tunánk egymás ellen multizni szóval lehet hogy abox lesz a vége de még a ps3 se kizárt
2014. jan. 3. 14:12
12/16 anonim válasza:
Én PS3-at ajánlom,szerintem jobb mint az X360.
13/16 anonim válasza:
egy dolgot nem értek
ha a tesódnak van PS3-a, akkor azon tudsz játszani a PS3 exkluzívokkal
ha veszel Xbox 360-t hogy multizhass a haverjaiddal, akkor lesz nektek mindkét konzolból, tehát tesóddal egy exkluzívból sem maradtok ki a két platformról
14/16 A kérdező kommentje:
Igen csakhogy tesóm nem ott lakik ahol én..
2014. jan. 3. 15:26
16/16 anonim válasza:
Szerintem ps3 mert lehet rajta videót nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!