Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valami jó játék? Többi lent!

Valami jó játék? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nézegettem kérdéseket, oldalakat, hogy milyen játékok vannak volt sok ilyen lövöldözős, néztem párról videót de nem tetszettek. Eddig Lego harry potterel játszottam és nagyon tetszett szóval én inkább poénosabb játékokkal szeretnék játszani. persze PC-re. Ha valaki tud ilyeneket akkor megköszönném ha leírná! Szép napot!

2014. jan. 23. 16:36
 1/2 anonim válasza:
Én a Mirror's edget játszom. Az olyan PARKOUR-os game de van benne egy kis lövöldõzés.. de attól még jó. És PC-re is van. Neked is :)
2014. jan. 23. 16:50
 2/2 Zeu ***** válasza:

Nem legó, de szerintem tetszeni fog :) Nem igényel túl nagy gépet, én meglepődtem hogy fut az enyémen mikor megjelent.

Portal

Portal2 (ehhez létezik magyar felirat is, különösen szórakoztató sztorija van, ami közben érdekes logikai feladványokat kell megcsinálni. Pályák közti átvezetésen sokat nevettem, és néhány feladvány komoly fejtörést is okozott, nálam kedvenc játék)

2014. jan. 23. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!