Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell Minecraft szervert...

Hogyan kell Minecraft szervert készíteni? [TÖBBI LENT]

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy van-e olyan ember aki tökéletesen tud minecraft szervert készíteni,mert nekem valamiért nem sikerül,nem tudom,honnan kell, mit leszedni... hamachi van,hálózat is van,és minecraft.net ről nem jó a minecraft.exe(multiplayer) 1.7.4-eset használunk haverokkal,de nem tudom honnan kellene egy olyan exe-t leszedni,amivel normális szervert tudok csinálni,aki tud legyen szíves segítsen

2014. jan. 23. 15:33
 1/4 A kérdező kommentje:

MÁR SIKERÜLT!!

CSAK ANNYI A BAJ,HOGY NEM TUDOM HASZNÁLNI A PARANCSOKAT A SAJÁT SZERVEREMEN,PEDIG op-ban Beírtam a nevem HELP!

2014. jan. 23. 16:15
 2/4 Zeu ***** válasza:
Ezt mindig megkérdezem: miért nem lanba játszotok? Egyszerűbb, és ugyanazt tudja, van szerver amíg te játszol... Indítasz a pályát, megosztod lanra, és tessék jelentkezni.
2014. jan. 23. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
A LAN nem olyan jó, mert csak azzal lehet együtt játszani, akivel egy hálózaton vagytok. Egyébként mit ír ki amikor egy parancsot írsz be?
2014. febr. 1. 13:12
 4/4 Zeu ***** válasza:
tunngle progit felrakod, és egy hálózaton vagytok :)
2014. febr. 7. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!