Szerintetek a World of Warcraft vagy a Leagues of Legends a jobb? És írjatok negatívumokat meg pozitívumokat a játékokról!?
Heló!
Nincs értelme összehasonlítani a kettőt.
Az egyik egy hatalmas világgal rendelkező MMo, több ezer küdletéssel, kalanddal, felfedezésre váró dolgok tömegével.
A másik egy adott pályán játszódó alkotás, amelynél van győztes és vesztes, a játékdiő pedig átlagban 20 és 40 pec közé tehető, a hősök képességei állandóak...
Nincs jobb és rosszabb ezen esetben. A WoW-ot más MMO-val érdemes összehasonlítani, a LOL-t pedig más "multiplayer online battle arena" szerű játékokkal.
Miért lenne unalmas a lol? Én például 10 percet wow-oztam, és miért? Mert ne mjött be. De ettől függetlenül elismerem és igaz, hogy kiváló játék. Lollal viszont már több száz órát töltöttem, és nagyon szeretek vele játszani.
Szóval elég érdekes, hogy ki vagy akadva, hogy mások leszólják a wow-ot, aztán te meg ilyet mondassz a lol-ról...
Kipróbáltam a LoL-t hát mit mondjak izgalmas voll!
Haverommal mentem és triplekill 1meccsen elméletileg az jó!De a WoW is fantsztikus game!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!