Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek a World of Warcraf...

Szerintetek a World of Warcraft vagy a Leagues of Legends a jobb? És írjatok negatívumokat meg pozitívumokat a játékokról!?

Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 14:49
 1/5 savanyújóska ***** válasza:
Szerintem a kettő nem ugyanaz. A LoL-t legfeljebb aDotA-val lehet összehasonlítani, lévén mindkettő MOBA, míg a WoW MMORPG. WoW-ba több időt lehet ölni, míg a LoL "casualabb", leugrasz, tolsz egy menetet, és folytatod a dolgod. Persze mindkettőt lehet professzionális szinten is űzni, de mondom más műfaj a kettő, eszerint válassz.
2014. jan. 23. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Nincs értelme összehasonlítani a kettőt.

Az egyik egy hatalmas világgal rendelkező MMo, több ezer küdletéssel, kalanddal, felfedezésre váró dolgok tömegével.

A másik egy adott pályán játszódó alkotás, amelynél van győztes és vesztes, a játékdiő pedig átlagban 20 és 40 pec közé tehető, a hősök képességei állandóak...

Nincs jobb és rosszabb ezen esetben. A WoW-ot más MMO-val érdemes összehasonlítani, a LOL-t pedig más "multiplayer online battle arena" szerű játékokkal.

2014. jan. 23. 14:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak azt mondják sokan hogy a lol az jobb 1000x mint a wow de mért azt nem tudják! A lol unalmas a wow twle kalandal izgalmas!
2014. jan. 23. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért lenne unalmas a lol? Én például 10 percet wow-oztam, és miért? Mert ne mjött be. De ettől függetlenül elismerem és igaz, hogy kiváló játék. Lollal viszont már több száz órát töltöttem, és nagyon szeretek vele játszani.

Szóval elég érdekes, hogy ki vagy akadva, hogy mások leszólják a wow-ot, aztán te meg ilyet mondassz a lol-ról...

2014. jan. 23. 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam a LoL-t hát mit mondjak izgalmas voll!

Haverommal mentem és triplekill 1meccsen elméletileg az jó!De a WoW is fantsztikus game!

2014. jan. 23. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!