GTA San Andreasban hogy tudok "Egyéni" zenét berakni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 19:11
1/4 anonim válasza:
Már nincs a gépemen a játék így pontosan nem tudom elmagyarázni de nagyjából így:
A telepítési könyvtárban megkeresed a rádióadókat és a sajna nemtom már melyik adó mappájába be tudod pakolni a zenéidet. Ezután járműben átváltasz arra az adóra és műxik is.
Kb 4 éve toltam utoljára azóta a GTA IV-et is meguntam
2/4 anonim válasza:
A dokumentumokba a gta san andreas mappába berakod és a játékba beszállsz a kocsiba és rámész az Usertrack playerre.
3/4 anonim válasza:
"te" dokumentumaid > GTA San Andreas User Files > User track player mappába bemásolod a zenéket.
Majd elindítod, beállítások > Audió beállítások > User track > és ott rámész hogy keresse meg őket.
Elindul valami csík,amikor vége vissza lépsz a játékba,átállítod a rádiót az User Track Player "csatornára"
,és kész.
4/4 anonim válasza:
Hogyha elolvasnád a Gta San Andreas-os kérdéseket,akkor megtalálod.Már 3-szor lett kérdezve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!