Poker. Jatek tobb asztalon?
Kb 2-3 honapja keztem a pokert es tetszik. Egeszen jol kezelem a kockazatokat es termo az egesz.
Tegnap elkezdtem 4 asztalon jatszni. De van, hogy nagyon "beporog" es 10-12 masodperc alatt kell hozni 6-7 dontest.
Ha meg valahol emelni akarok, akkor meg problemas is az egesz.
Aztan az egyik helyen megadtam vagy 50 koros emelest, amit rohadtul nem akartam. Csak hibaztam. Buktam is.
Es akkor a kerdes:
Ha mind a 4 helyen jo lap van. Es mondjuk 2-nel sorral is szamolgatni kell. (Nekem az fejben a legidoigenyesebb.) Akkor mi a megoldas, amikor csorog/zorog a gep, hogy lepjek mar!
Ti hagyjatok, hogy automata fold legyen? Most mar beallitottam egy sokkal szebb warning hangot. Igy mar legalabb nem idegesit a pokerstars hulye figyelmezteto hangj! ;)
Tehat tobb asztalos jatek es beporog es megtelik a fej. Donteni kell nyomott ido alatt. Ti mit csinaltok ilyenkor?
Mindegyik asztal független a másiktól szóval mindegyiknél ki kell külön számolni az esélyeket. Azt javaslom, hogy egy asztalozás után ne rögtön 4 asztalozással folytasd, folyamatosan menj fel 2,3,4 asztalra és sokkal könnyebb lesz megszokni. Aztán ha máár a 4 asztalt is jól nyomod akkor jöhet a nagyobb monitor, több asztal, több 600-800 leosztás/órás sessionok stb. :D
Nekem volt hogy az volt az alap, hogy 9 asztalon játszom, de nagyon szétosztotta a figyelmemet és ez az eredményeimen is meglátszott.
Azt javaslom még, hogy próbáld memorizálni a sorok, flössök stb. javulási esélyeit törnön meg riveren, hogy ne akkor kelljen számolgatni, hanem magától jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!