Melyik Pc-s játékok támogatják biztosan a gamepad-ot?
Ha Xbox-ot nem is, de legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldásként egy Xbox gamepad beszerzését tudom javasolni, az a standard a modern PC-s játékok esetében, a legtöbb játék bármiféle beállítás nélkül, azonnal megy vele. Ezek pl. biztosan:
Ha nagyon nem akarsz költeni rá, akkor megpróbálhatod e leírás alapján beállítani, hogy a gamepad-ed X360-as kontrollerként viselkedjen:
Ha netről töltöttél le profilt, akkor lehet, hogy nem megfelelő teljesen, próbáld meg kézileg hozzárendelni a nem működő gombokat, ahogy a leírásban is szerepel:
"Próbáljátok ki, hogy minden úgy van beállítva, ahogy gondoljátok, ha valami nem, akkor menjetek rá a nyílra a gomb mellet PL: Stick Axis X és kattintsatok rá a Record-ra, majd nyomjátok meg azt a gombot amit szeretnétek használni. "
Más ötletem nincs, mivel X360-as gamepad-em van, így nem nagyon szorultam rá a használatára. Remélem sikerülni fog megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!