Hogy kell gamepadra/kontrollerre beállítani az irányítást?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy játékokon belül be lehet, működik is. Viszont vannak játékok amelyekben nem lehet (tudtommal), de valahogy be szeretném állítani. Az én esetem a Need for Speed World játékkal kapcsolatos. A játékon belül nem lehet USB gamepadra állítani. A kérdésem az, hogy van-e mód arra, hogy játékon kívül beállítsam?2013. dec. 27. 18:47
1/7 anonim válasza:
Hát szerintem nem tudod beállítani. :/ Még nem játszottam ezzel a játékkal de szerintem ha támogatná a játék akkor felajánlaná hogy át tudod állítani kontrollerre.De azt is kipróbálhatod,hogy egyszerűen csak az irányítás beállításánál a jobbramenethez nem a jobb nyilat nyomod meg a billentyűzeten hanem a kontrolleren elhúzod az egyik kart jobbra.A Need for Speed Shift-nél is így van.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy hamar válaszoltál! Az a helyzet hogy ilyet (lehet hogy vak voltam) de nem találtam, hogy irányítás :( de azért mégegyszer alaposan szétnézek :)
2013. dec. 27. 22:33
3/7 anonim válasza:
én olyat találtam hogy helt (vagy "+" gomb) azon belül DRAG és legalul ott van az írányítás és ott otvan hogy keyboard bla bla bla alatta pedig hogy Xbox 360 controller for windows szóval valahogy biztos lehet
4/7 anonim válasza:
amugy melyik szerveren játszol? mert én már unom hogy egy magyar sem a közelemben:/:D
5/7 A kérdező kommentje:
Hát én mindenhol szétnéztem, de sehol sem találok semmi arra utalót, hogy át tudnám állítani :( Légyszíves le tudnád írni újra, lépésről lépésre? Nagyon megköszönném!
2014. jan. 3. 11:13
6/7 Tomee xD válasza:
tuti h lehet de azt nm tom h hogyan kell beállítani. onnan tom h amikor a játék tölt egy versenyre akkor ott ír tippeket és ott írta h lehet de youtube-on megtalálod
7/7 csux2 válasza:
Nekem csak az Xpadder nevű programmal sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!