Csábitásból jeles: miért pont Castiel?
hahah nekem is :D De fogalmam sincs, miért. meg az a szürke hajú, akinek mindig elfelejtem a nevét
De amúgy szerintem mind ronda.. :D
A szürke hajú Lysander :D
Igen elég hülyén néznek ki :D
Mert ő nem csak egy egyszerű szereplő, mint a többi fiú, pl. kedves, jóindulatú, komoly- gondolom ebből máris kiderült hogy Natanielről beszélek- aztán rámenős, idegesítő, nyálas, gyáva- ezt se nehéz kitalálni hogy Ken, de Castiel ennél több.
Nála a felszín alatti fiút kell felfedezni, a kicsit bunkó, szemtelen stílus mögött egy érzelmes, figyelmes pasi van... Az csak álarc, amit ha áttörsz eltűnik a rosszfiú. Ami egyébként már alapból szimpatikus. Ezer példát fel lehetne hozni amiből kiderül hogy nem bunkó...
Castiel a legösszetettebb szereplő az egészben, a többit nagyon könnyű kiismerni és jó válaszokat adni, nála egy rossz döntés is elronthat mindent. Kicsi kihívás.
Ha létezne mondjuk, én szarrá szívatnám a kis kcsögöt. :D
Mert! Én Castiel fan vagyok.
Én imádom a kutyáját. Jól néz ki.
Jók a beszólásai többségben. Úgy teljes egészében nekem bejön:D
Néha ráférne ,hogy lecsapják egy serpenyőre de kire nem?:D
Meg a tengerpartos résznél amikor le akarjuk rázni Dake-t:
-Nathaniel finoman kéri,hogy hagyjon
-Lisander no komment, túl udvariasan
Úgy hogy látják,hogy már nagyon idegesít minket.
-Castiel meg majdnem nekiiesik.
Ergo ha megtámadnának minket inkább rá lehetne számítani.
Meg úgy egyben klassz és kész
Ízlések és pofonok! ;)
Ui: Engem nem zavar ha ti utáljátok, legalább megmarad nekem ;)
Ő adja a legjobb válaszokat :D.
De amúgy még Lysander is jófej.
1ő válaszoló!
Minek játszol,ha nem tetszik 1ik srác sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!