Szerintetek fog menni a GTA 4 akadozás nélkül?
Figyelt kérdés
Videókártya: Geforce 9500 GT 1GB vagy 512 MB (nem tudom biztosan, mert nem tudom megnézni)
RAM: 1db 2GB. 1db 1GB vagyis összesen 3GB
Processzor: Intel(R) Celeron(R) CPU E3400 @ 2.60 GHz
Windows 7 Ultimate (x86)
2014. jan. 17. 16:56
1/12 anonim válasza:
Dehogyis! Örülhetsz, ha egyáltalán akadozva elmegy.
2/12 A kérdező kommentje:
miért?
2014. jan. 17. 17:06
3/12 A kérdező kommentje:
na és ha leveszem a grafikát teljesen akkor is?
2014. jan. 17. 17:07
4/12 anonim válasza:
nem fog menni. hiresen rosszul optimalizalt jatek, egy GT640-esen is akadozott (kb. 6x sebessegkulonbseg van a 2 kartya kozott).
5/12 anonim válasza:
Nekem 2 magos AMD 2.5GHz procival, HD4850 512MB videokártyával és 4GB RAM-mal mediumon simán elfut 20-25 FPS-sel... Szerintem a Te gépednek sem lesz akadály minimumon.
6/12 anonim válasza:
Valószínűleg minimumon is problémás lenne, de talán úgy van rá esély, hogy új játszható lenne. Viszont az összes patch legyen fent, mert maga a játék egy kalap szar optimalizálás terén, ezt patchek formájában úgy, ahogy javították.
Igazából 4 magos CPU-n érzi jól magát a játék köszönhetően a "remek" optimalizálásnak.
7/12 anonim válasza:
Hát azzal a celeronnal érdekes lesz, viszont nekem is olyan 9500 gt-m van (1gb) és médiumon simán fut vele.
8/12 A kérdező kommentje:
mi az a médium?
és nem tudnál segíteni nekem, mert nem tudom megnézni a videókártya méretét
2014. jan. 18. 22:44
9/12 A kérdező kommentje:
Telepítettem a gta 4-et. Leveszem az összes grafikát, még úgy is egy kicsit akadozik. De lenne egy kérdésem, hogy, amikor bekapcsolom a játékot ott van IV és Liberty City. Amikor rámegyek a Liberty City-re ott van 2 ember és alattuk írja Play, és amikor rámegyek, akkor nem jön be semmi. De amikor az IV re megyek akkor bejön a játék. A Liberty City miért nem megy?
2014. jan. 19. 00:39
10/12 anonim válasza:
nekem egy gigabyte n620 vidikari huzva tuningolva cpu intel dualcore e8400 Vpro 3.5 ghz felér egy quaddal ram 2x1 gb 1x 2 gb össz 4gb DDR2 osz mégis szaggat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!