Lehetséges, hogy a pokerstars manipulálja a játékot? Bővebben lentebb!
utolsó jól mondja, itt a lényeg, a variancia. semmi másnak az áldozata nem lettél (illetve még a tapasztalatlanságodé).
ennek a másik, pozitív oldalát akkor tapasztalhattad amikor mint írtad "Szinte az összes kézzel nyerő voltam, amivel bementem." Nyilván akkor nem gondoltál olyasmire, hogy csal a terem, pedig lehet, hogy a veled játszó orosz játékos másnap dühöngve írta fel az orosz fórumra, hogy csalnak, mert épp tegnap kiutalt pénzt, aztán máris ennek a magyarnak minden lejött.
Remélem érthető.:)
A lényeget senki sem írta meg, pedig olyan egyszerű:
Nem bizonyos játékosoknak kedvez az osztóprogram hanem az a célja, hogy minél nagyobb legyen a pot mert akkor a rake is megfelelő nagy. Tehát egy vagy két ember kap beetető lapot a harmadik pedig viszi a pot-ot de hogy ez ki, az az oldalnak tök mindegy. A millió dolláros üzlet nincs a véletlenre bízva, mert bárki nyer, az oldal leveszi a hasznot.Semmi szükség beépített játékosokra, ezt csak a primitív prolik hiszik. Én meg élő pokert nem játszanék soha, mert ott lehet hogy a díler összejátszik valakivel.
Valamelyik nagy pókerjátékos mondta, hogy egy pókeres sem emlékszik a nagy nyeréseire, mikor szinte lehetetlen helyzetből az utolsó lap segít, de minden pókerjátékosnak megmaradnak a legnagyobb bad beatjei. És ez igaz mindenkire, és a játéktudás hiánya mellett, ezért hiszik olyan sokan, hogy csalnak a termek.
Mellesleg online 4-6x-or annyi leosztás megy le ugyanannyi idő alatt, mint élőben és ha több asztalon játszol (4-6, van aki 18-24!), akkor ezt még meg kell szorozni annyival, így jóval többször lesz lapütközés, vagy olyan, amikor az utolsó lap segít az ellenfélen.
Ha nem hiszitek el, miközben játszotok töltsétek le a Holdem Manager 2-őt, vagy a Poker Tracker 4-et és nézzétek vissza, hogy egy-egy kézzel milyen %-ban nyertek, nagy számok után (több 100.000/millió leosztás) az megfog egyezni az esélyekkel.
De itt van még egy cikk róla: [link]
Gusztustalan egy oldal. Egyet értek az előttem szólókkal, akik az algoritmusról beszéltek. Egyedül csak is ennél az oldalnál van. Valóban... Pörgeti a játékot, hogy menj költsd a pénzt, ülj be még egy versenyre és így tovább... Tökéletesen azt tapasztaltam, amit ti, hogy ez direkt generálja így. Akinek kevés a zsetonja és preflop all in megy 90%-ban riveren veszt. Ennyi! Mocskos görény egy oldal az ügyfélszolgálattal együtt, akik mindig megmagyarázzák, hogy ilyen meg olyan hitelesítést kapott a random generátor (tehát ami keveri a paklit). Biztosan, jó pénzért mindent meg lehet venni.
Ajánlanám mindenki figyelmébe még ezt is a Wikipédiáról:
PokerStars launched its beta play-money-only site on September 11, 2001
Már régi a kérdés de valahogy kidobtaa google...
Régebben én is azt hittem hogy egy nagy csalás az összes online pokerterem. Nem vagyok túl szerencsés személyiség kártya terén, profi sem, hobbi szunten játszogatom. Sosem fizettem be nagyobb összeget, cash gamet sem játszom, inkább versenyeken indulok. Eleinte buktam, aztán tanultam, akkor nyereségesebb volt a játékom, de igazán nagy nyereményt sosem sikerült elérnem. Nem voltak jó partik, mert ha lapom volt eldobták ha blöfföltem megadták.Meg aztán ott vannak azok a játékosok akik különböző színű 5 2 re megadnak egy allin-t. Ezt a terem nem tudja szabályozni hogy ki mikor és mire ad meg vagy emel. Szóval mint mondtam nem fizettem be sokat, nem cash gameztem, nem kaszinóztam, nem termeltem sok jutalékot a pokerstarsnak mégis az egyik nagy freeroll versenyen 6500$-t nyertem. Sokszor volt mákom a verseny alatt, az irónia az volt benne hogy úgy estem ki a végén hogy jobb lapom volt de az ellenfélnek beesett az utolsó lap. Ez ilyen.... Amióta úgy játszom hogy all int csak ritkán, jól megválogatott kezdőkezekkel mondok flop előtt pont az 52 lapok miatt,tovább jutok a versenyekben. Szóval szerintem semmiféle fekete lista sincs, nem hinném hogy a évenkénti egy vagy készeri 10$-os befizetéseimet jutalmazták 6500$-ral. Ami meg az 5% nyereséges játékosokat illeti máris közéjük tartozom, mert ennyit sosem fogok összesen befizetni.
biztos hogy van benne csalás ez 100%.
én is jártam már úgy hogy flopon fullom volt,az ellenfélnek nem volt semmilye.
turnra és riverre feljött még király és buktam. vagy hasonló. pokert is buktam már én is.
Ez egy nagy szoftver ami figyeli hogy játszol. egy ideig nyersz aztán egy idő után elbuksz mindent. aztán megint nyersz.
épp azért hogy vegyél zsetont megint igazi pénzért,de ha igazi pénzel játszol ugyanez. felmentem aztán elbuktam.
ez egy nagy szoftver! egy program! Keress kisebb oldalakat mert ez egy csaló szoftver.
Egyébként zsetonnal lehet csalni, lehet csinálni 50-100felhazsnálónevet és átadni saját magadnak és játszani. De pár napot fent vagy utána ugyis elbukod ahogy az igazi pénzt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!