Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sakkban mennyi idő alatt...

Sakkban mennyi idő alatt szoktak megtanulni jásztani milyen szinten?

Figyelt kérdés
pár hónapja játszom, eddig közel 300-at játszottam (online) és egypercesekben van kb 1000 elo-m, de nem tudok támadni igazán annyira agresszívan ahogy szeretnék. azt látom van egy csomó kezdés meg szituáció amiket az emberek bemagolnak de én nem fogom...

2014. jan. 14. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
kortól és észtől függ. valószínűleg nem 30éves korodban tanulod, hanem előbb. olyan korban kicsi a valószínűsége, hogy sikeres sakkozó leszel, amúgy alapból egy pár jó trükk nem árt, ha tudod.ha nézel youtube-on videókat, láthatod,hogy a nagymesterek is be tanulják az első 5-10 lépést, hogy tudják mire mit lépjenek. utána persze a végjátékban a saját agyukra "támaszkodnak".
2014. jan. 15. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
online-n nem lehet pontot szerezni..:)
2014. jan. 15. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
attól függ, hány éves vagy?
2014. jan. 16. 16:20
 4/5 A kérdező kommentje:
21
2014. jan. 16. 20:31
 5/5 A kérdező kommentje:
1200-al indul mindenki, ezt lenulláztam olyan 700-800ra pár hónapja és azóta pozitív az elo-m. ja s pár hónapja kezdtem el sakkozni szóval én csak a lépéseket tudtam eddig, meg most se nagyon tudom és nem is fogok megtanulni viccesen elnevezett kedzéseket meg mittomén :D annyira nem gondolom komolyan.
2014. jan. 16. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!