Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet "megtanulni"...

Hogyan lehet "megtanulni" FRPG játékokkal játszani?

Figyelt kérdés
Szívesen játszanék FRPG játékokkal de nem tudok olyanokat írni mint mások, emiatt nem nagyon kezdtem bele soha. Egy TAPASZTALT játékos nem tudna pár tippet adni?
2013. dec. 23. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Kaland irasban kell help?
2013. dec. 24. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A kérdés nagyon régi, de azért válaszolok. :)

Szívesen adok pár tippet, jelenleg ezzel a játékkal játszom:

Az oldal 2014-ben alakult így kevés de annál inkább kedves és aktív játékosa van. A star wars világában játszódik egyszerű rendszer. Tény és való, hogy jelenleg egy kicsit káosz van az oldalon mert új kinézetet fog kapni, de remélem nem gátol meg benne, hogy kipróbáld. Ha nem ismered a star warst, dobj bátran egy üzenetet az adminisztrátornak.

Ha érdekel a dolog, keress ott Yundoyata Yiss néven.

2014. márc. 5. 18:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Szia. Tényleg régi a kérdés de attól még vártam a kérdéseket. Köszönöm hogy írtál, hamarosan felkereslek.
2014. márc. 16. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Rendben van, várom!
2014. márc. 23. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tanultam meg, hogy igyekeztem hasonlóan felépíteni a reagom, mint amilyen másoké. Ezt tudom neked is javasolni, meg jó sok gyakorlást. Menj egy kezdőbarát oldalra, ahol nem zavarja a többieket, hogy még nem megy olyan jól az írás.
2015. jún. 20. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!