The Sims 3 regisztrációs probléma. Mit tegyek? Több lent.
Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy 3 éve megkaptam az eredeti sims 3-at. fel telepítettem rendben működött is,regisztráltam az oldalukra,rengeteg kiegészítőt letöltöttem,azok is működtek. azonban egyszer letöröltem a simset,és sokáig nem foglalkoztam vele. most a napokban újra feltelepítettem,és megint akartam regisztrálni az oldalukra,csakhogy azt írja,hogy a kód már regisztrálva van egy fiókon. a probléma csak az,hogy a régi fiókom jelszavát se tudom,meg az emailt se. próbáltam más serial kódokat,de azokat se fogadja el. ilyenkor mi a teendő?2014. jan. 12. 17:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!