Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem jelenik meg az...

Miért nem jelenik meg az egyedi tartalom Sims 2-ben?

Figyelt kérdés
Azóta van ez a probléma, mióta új gépem van. Letöltök egyedi dolgokat, kicsomagolom a Downloads mappába, ha kell akkor feltelepítem, de a játékba nem kerül bele. Biztos hogy mindent jól csinálok, mert ezelőtt is mindig letöltöttem egyedi cuccokat, ráadásul már barátnőm is megpróbált letölteni nekem valamit, de nem sikerült. Videókat is néztem, hogy kell és tényleg mindent jól csinálok... :D Akkor miért nem jelenik meg? Mi van a gépemmel?

2013. dec. 17. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
belemész a 3 körbe a beállításokhoz ottan van hogy egyedi tartalmak megjelenítése azt be pipálod kilépsz a játékból aztán újra elindítod. ha nem megy akkor nem tom :/
2013. dec. 18. 11:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Ki van pipálva :S Mindent úgy csinálok ahogy kell, ezelőtt több évig ugyanígy csináltam... :/
2013. dec. 22. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
lehet olyan tartalmakat szedtél le amihez kieg kell vagy próbáld meg a SAVEDSIMS mappába berakni őket
2013. dec. 22. 17:50
 4/8 A kérdező kommentje:
nem jó, nem is volt olyan mappám, pedig emlékszem, hogy régen volt de most egy csomó mappa hiányzik... lehet emiatt nem jó?
2013. dec. 24. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
lehetséges hova rakod a tartalmakat? downloads mappa? szerintem telepítsd ujra a játékot és hátha megy
2013. dec. 24. 21:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Downloads mappa

már újratelepítettem 3x, ráadásul eredeti és így sem jó.. letöltöttem még 2 félét azok sem, egy csomó mappa hiányzik :S

2013. dec. 25. 20:58
 7/8 A kérdező kommentje:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sikerült!!

Dokumentumokból kell megnyitni a downloads mappát és úgy odamenteni nem pedig a program filesből :D Nekem ez eddig nem volt egyértelmű :D

Köszi a válaszokat, ment a plusz!! ÉS boldog ünnepeket!

:DDDDDDDDDD

2013. dec. 25. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszi neked is kellemes karácsonyt és újévet
2013. dec. 25. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!