Ismeritek Pewdiepiet? Szerintem marhára szórakoztató, mások szerint roppantul idegesítő. Szerintetek?
PewDiePie szerintem egy irtó aranyos és vicces ember.
Imádom minden videóját, legyen gameplayt, fridays w/ PewDiePie, bármi.
Nem véletlenül van 20 millió feliratkozója, hihetetlen egy pasas. Teljesen megreformálta a YouTube-ot, és egyáltalán nem a pénzért csinálja. Azt hiszem egy Fridays with PewDiePie videóban mondta, hogy imádja ezt, hogy azt csinálhatja, amit szeret és hogy az emberek értékelik ezért.
És, nem szállt el magától. Gyűjtést szervezett nyáron, teljesen normális életet él a barátnőjével és rettentően közvetlen a rajongókkal.
Nagyon szeretem. Mindig mosolyra tud csalni az arcomra. :)
Felix nem a pénzért kezdte és nem azért csinálja. Imádja ezt az egészet, már kölyökkora óta videó játék mániás, és amikor 25K feliratkozója volt és megkapta a YouTube partnership-et, megilletődve köszöngette és nem győzte mondani, mennyire örül, hogy végre azt csinálhatja, amit mindig is akart.
Miért is ment rossz irányba a Tube? Mert több a gameplay csatorna? Szerintem ez igenis jó dolog! Lehet, hogy sok az utánzó, de olyan kiváló személyiségek is felbukkantak így, hogy az eszméletlen. Beindult a YouTuberkedés, annyi embernek adnak önbizalmat és örömet ezek a videók, hogy az nem igaz. Engem például Pewds videói mindig fel tudnak vidítani.
Lehet utálni vagy szeretni, de bárki megmondhatja, hogy még mindig ugyanaz a svéd srác, aki volt pár évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!