Dota 2-ben el tudom adni a tárgyaimat bankkártya nélkül?
Figyelt kérdés
Vannak tárgyaim a dota 2-ben és arra gondoltam,hogy eladnám öket,de nincs bankkártyám.Lehetséges lenne valahogy,hogy eltudjam adni bankkártya nélkül?2014. jan. 9. 22:25
1/11 A kérdező kommentje:
Ja és elfelejtettem mondani,hogy Steam-en.
2014. jan. 9. 22:27
2/11 anonim válasza:
Ha a Steam marketen eladsz valamit akkor a pénz a Steam walletedre megy, amit nem tudsz kiutalni kártyára, csak a Steamen tudod elkölteni.
3/11 A kérdező kommentje:
Én is igy gondoltam,hogy eladnám a dolgokat és a pénzböl vennék más dolgokat vagy esetleg valamilyen más játékot.Megoldható?
2014. jan. 10. 14:36
4/11 anonim válasza:
Persze hogy megoldható de ahhoz nagyon jó cuccoknak kellenek hogy legyenek.
5/11 anonim válasza:
Azért mondom mert a rossz cuccokat nem veszikmeg meg ha meg is veszik kb 0.05 kapsz érte :)
6/11 A kérdező kommentje:
Tudom,van is egy pár tárgyam,de most nem ez a lényeg hanem,hogyan tudnám öket eladni?
2014. jan. 11. 21:54
7/11 anonim válasza:
Bemész raktárba rákatt egyre ottvan hogy eladás
8/11 A kérdező kommentje:
Eddig eljutottam,de azt irja ki,hogy nincs steam pénztárcám.
2014. jan. 11. 23:02
9/11 anonim válasza:
Én azt nem tudom ha nekem cucc kell tradelek a dota trade nevű oldalon
10/11 A kérdező kommentje:
Kösz,de ahogy látom elöbb kell vásároljak valamit ahoz meg pénz kell és ahoz meg persze bankkártya.
Ha esetleg valakinek lenne valami ötlete azt várom.
És mindenkinek ment a zöld pacsi.
2014. jan. 12. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!