Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims free play segitség! Best...

Sims free play segitség! Best friend kategóriából hogyan lehet tovább menni?

Figyelt kérdés
iphoneon játszok 11es szinten vagyok. akármit csinálok a best frienden tovább nem megy, ezt el sem kezdi "tölteni". hogyan tudnék házasodni meg a többit?

2014. jan. 7. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Friendzone lvl SIMS XDDD
2014. febr. 8. 01:46
 2/4 anonim ***** válasza:
azért mert utánna már a szerelem következik. a feladataid között ott van a házasság feladat? ha igen akkor az egyik simedet küldbe a zuhany alá és válaszd ki a Rich Lather módot. mikor kész a zuhany akkor meny rá a két simre akit megzuhanyoztattál, és ott már lesz lila színű mód. az viszi tovább
2014. ápr. 18. 20:45
 3/4 Petrik Evelin válasza:
Nem értem nekem nincs kiírva a házasság feladat de nekem is a best friendnél megállt!
2014. júl. 30. 11:56
 4/4 anonim válasza:
akkor várjátok meg, míg megkapjátok ezt a feladatot, addig sajnos nem tudtok házasodni :(
2014. aug. 23. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!