Honnan tudok közepes, illetve nagy méretű számítógépes játék posztereket rendelni?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy a google a barátom, és hogy sok ilyen oldal van, de a legtöbbnek 90%-a filmes poszterek. Engem olyan oldal érdekel, ahol kimondottan PC játék orientált poszterekkel foglalkoznak. Nem ragaszkodom, hogy magyarországi legyen, nekem külföldi is jó.2014. jan. 7. 15:44
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, de a [link] oldalt már megtaláltam én is, de mint ahogy írtam ez az oldal is 95%-ban filmek és egyebek, a PC játék poszter kínálat nagyon gyenge! Nekem olyanra lenne szükségem (az sem baj ha külföldi oldal), ahol szinte csak PC játék poszterek vannak, vagy nagyon nagy választék van játék poszterekből.
2014. jan. 8. 16:16
3/3 anonim válasza:
Hali, érdeklődöm találtál ilyen oldalt? Mert engem is érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!