Mennyi ideig bírja a játékokat majd egy R9 280X?
Figyelt kérdés
Ez a kártya meddig fogja bírni a modern játékokat full grafikán, esetleg mediumon, úgy értem hány évig (kb)?
1920x1080
2013. dec. 4. 20:02
1/12 anonim válasza:
Előre nem lehet megmondani, de valószínű, hogy elég sokáig.
2/12 A kérdező kommentje:
Esetleg érdemes kivárni az egyedi hűtésű R9 290-et?
Érdemes azt megvenni?
Vagy inkább vegyek majd a gépbe SSD-t is és akkor R9 280X ?
Szerintetek?
2013. dec. 4. 20:11
3/12 anonim válasza:
Nem tudom de szerintem egy olyan 5-10 évig viszi.
4/12 A kérdező kommentje:
Ez komoly? Akkor lehet hogy maradok az R9 280X -nél és egy SSD-t is beszerzek!
2013. dec. 4. 20:16
5/12 anonim válasza:
Milyen konfig lenne körülötte? R9 290 vagy 20%-al erősebb, szerintem várd meg az egyedi hűtésűeket, SSD-t később ráérsz rakni bele, egy játékgépbe úgy sem fontos az annyira.
6/12 anonim válasza:
3#-nak nehogy higgy, a legjobb esetben sem lesz időtálló 5 évig sem, manapság úgy fejlődik az ipar.
7/12 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag egy I5 4670 -es proci lesz mellé!
Szerintetek az R9 290 meglyelenik még karácsonyig? Hogy karácsonyra ki is hozzák nekem a gépet?
2013. dec. 4. 20:22
8/12 A kérdező kommentje:
megjelenik*
FAIL xD
2013. dec. 4. 20:23
9/12 anonim válasza:
Igen, 1-2 héttel előtte meg kéne neki jelenni, viszont arra készülj fel, hogy valószínűleg gyorsan elkapkodják a legelsőket.
10/12 anonim válasza:
Elvileg vagy karácsony előtt pár nappal, de az is lehet, hogy csak januárban fognak megjelenni. Most olvastam iponon.
Ha neked megéri várni rá akár januárig, akkor várd meg, de nem jársz rosszul a 280X-el sem. Ugyanolyan elavult lesz addigra a 290 is, amire a 280.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!