Hogyan tegyek be tört minecraft szerverbe textúra packot?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy úgy akarok betenni Minecraft Tört szerverbe textúra packot hogy aki feljön, csak azt használhassa.
Minecraft 1.7.2-vel játszunk:
Ilyen különleges Minecraft, az ikonja is más, lehet hogy valamelyik szerver kliense, de nekünk ez vált be, nagyon jól néz ki, ott az ikonja is:
És maga a szerver mappa (gondolom ismerős):
Hamachival játszunk úgy, hogy feljönnek a hálózatomra, és hamachi ipvel tudnak is feljönni.
Ezzel vagyunk, és valaki írja már le hogy hogy rakhatok be textúra packot hogy csak azzal tudjanak játszani, amit én raktam bele, de még ha nem is csak azzal, akkor legalább a szerverbe hogy kell berakni?
2014. jan. 6. 20:25
1/3 St. Smurfy válasza:
Olyan nem fogsz tudni elérni, hogy csak azzal tudjon játszani. A szerverre felpakolt resource pack csak ajánlás a teljesebb játékélmény biztosítása érdekében. Ettől függetlenül nem fogja rákényszeríteni a játékos, hogy csak azzal és semmi mással ne tudjon. Ha jól emlékszem akkor fel is teszi a kérdést, hogy tényleg akarja-e használni a szerver csomagját.
2/3 A kérdező kommentje:
értem, nem baj, de legalább hogy tudom berakni hogy ajánlja?
2014. jan. 7. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!