MetanHU kérdése:
A tauri wow mikor fog átállni cataclysm-re mert én azt hallottam hogy 2014-januárban átáll akkor most mi van?
Figyelt kérdés
Mert a haverómtól tudtam meg elvileg 2014 januárban átáll akkor most mi van mert ha nem álnak át akkor a lich kinget töltöm le mert én régóta wowozok és most nincs fent a wow2014. jan. 5. 13:42
1/4 anonim válasza:
Agyrákot kapok ettől a kérdéstől meg a "haverom mondta" dumáktól. Nyárig BIZTOS nem lesz új kieg taurin, mert a területek fele még le sincs scriptelve, tavasszal TALÁN lesz már ptr-en, de élőben még baromi soká. Haverod a januárt maximum a mozdonyos pizsijében álmodhatta.
2/4 anonim válasza:
Tudhatnátok hogy megvan a stabil időpont, a TauriTeam is megmondta, Március 1.-re a próba verzió és ez 2 hónapig tart ezalatt bugokat javitanak aztán beáll a rendes cata de a próba rész alatt is tudsz rajta játszani csak akkor lehet kapsz kreditet ha bugot jelentesz :D
3/4 anonim válasza:
május ,júniusba remélhetőleg bent lesz
4/4 anonim válasza:
Francokat. Áprilistól megy a ptr-es teszt, mire kb. játszhatóra megcsinálják, lesz az ősz eleje is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!